Videoanalyse for badmintonspillere

Videoanalyse for badmintonspillere er en effektiv metode til at klarlægge, hvor en spillers styrker og svagheder er på banen. Konceptet benyttes ikke kun i badminton men i langt de fleste sportsgrene. Her kan du se, hvordan det danske landshold benytter sig af videoanalyse for at få den bedst mulige forberedelse.

Badmintonnordic har international erfaring med at lave videoanalyse for badmintonspillere på allerhøjeste niveau. Det sikrer dig en analyse af dit tekniske og taktiske spil i høj kvalitet. Badmintonnordic bruger videoanalysen til at lave en kapacitetsanalyse af dit spil, så du får en ny indsigt i dine svagheder og udviklingsområder. Hvis du ønsker det, kan analysen også bruges til at finde din modstanders svagheder, så du er forberedt til næste kamp.

Nedenfor kan du se et eksempel på en videoanalyse, som jeg har lavet for det hollandske landshold.

Der tilbydes to former for kapacitetsanalyse. En Teknisk kapacitetsanalyse, der fokuserer på benarbejde og slagteknik, og en Taktisk kapacitetsanalyse der fokuserer på det taktiske spil. Til den taktiske analyse kommer også en redegørelse for dit spilkoncept samt styrker og udviklingspunkter. Du modtager din videoanalyse på skrift, så den fremstår overskuelig og håndgribelig men samtidig detaljeret.

Du bør sende 1-3 kampe for at få det optimale ud af din analyse. Hvis der bliver analyseret videoer, der varer i kortere tid, vil de i de fleste tilfælde bygge på tilfældige konklusioner om din taktik, teknik mm. Dermed kan der ikke udarbejdes kapacitetsanalyser, du kan bruge i din fremtidige træning.

Med videoanalysen får du udviklingspunkter, du kan bruge til din klubtræning eller din personlige træning.

Pris:

Teknisk kapacitetsanalyse: 1.000,-

Taktisk kapacitetsanalys: 1.000,-

Teknisk- og taktisk kapacitetsanalyse: 1.500,-

For at få lavet en videoanalyse skal du følge denne guide:

 • 1. Optag en kamp
  • Kameraet bør stå så højt i hallen som muligt. Kameraet skal helst stå bag dig og holdes stille. Samtidig bør man kunne se hele banen.
 • 2. Send en besked
  • Send en mail eller en sms om, at du ønsker at få foretaget en videoanalyse, og om det er Teknisk kapacitetsanalyse, Taktisk kapacitetsanalyse eller begge dele.
 • 3. Send din video
  • Send din video som det passer dig bedst. Det kan for eksempel være med Onlime – Det er gratis for op til 5 GB.
 • 4. Send beløb
  • Send 1.000,- eller 1.500,- med MobilePay til 31609102. Send en besked hvis ikke du ønsker at bruge MobilePay.
 • 5. Modtag analysen
  • Modtag analysen på mail.

Med dette stativ kan du nemt bruge din telefon til at optage dine kampe.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Badmintonnordic.