Træningsprogram

Det er nemt at finde og lave et almindeligt træningsprogram. Men et træningsprogram for badmintonspillere, der skal forbedre din fysik og tage udgangspunkt i din nuværende form er straks sværere. Badmintonnordic tilbyder dig et 8 ugers personligt træningsprogram, der gør dig til en endnu bedre badmintonspiller.

Badminton er en fysisk krævende sport. Det sætter blandt andet store krav til din eksplosivitet og udholdenhed. Badmintontræning kan ikke stå alene, hvis du skal udnytte dit fulde potentiale. Fysisk træning som styrketræning og løbetræning er meget vigtigt for blandt andet at forbedre din eksplosivitet, udholdenhed og mentale overskud.

Det er vigtigt at have et personligt træningsprogram, da struktur og individuel tilpasning i træningen giver de bedste resultater. Med et træningsprogram er det også nemmere at følge din fremgang, og det øger samtidig motivationen for at træne. Det er især relevant uden for sæsonen og kan med fordel bruges som sommertræning.

Badmintonnordic har flere års erfaring med at lave træningsprogrammer for badmintonspillere – Børn og voksne, fra nybegynderen til landsholdspilleren.

For at lave det optimale træningsprogram for badmintonspillere er det vigtigt at lave en fysisk kapacitetsanalyse for at klarlægge dit fysiske udgangspunkt. Det kræver en række badmintonrelevante tests i samarbejde med din personlige træner fra Badmintonnordic. Derfor kommer Badmintonnordic ud til dig og laver testen. Hvis du ønsker det, kan du alternativt blive udførligt guidet igennem testen online. Herefter vælger vi bl.a. sammen om dele af træningsprogrammet skal udføres med kropsvægt eller vægte og maskiner.

Det får du med et træningsprogram fra Badmintonnordic:

  • 1 personlig træningstime – herunder test
  • 8 ugers skræddersyet styrkeprogram
  • 8 ugers skræddersyet løbeprogram

Pris:

1.500,-

Henvis en ven og I får begge 20% rabat!

Har du brug for personlig træning i løbet af dine 8 uger, kan du læse mere her

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Badmintonnordic her