Personlig træning for badmintonspillere

Badmintonnordic tilbyder personlig badmintontræning og fysisk træning. Dermed er der optimale muligheder for at fokusere på enten single eller double til træningen. Samtidig holdes omkostningerne pr. person nede. Den fysiske træning kan både lade sig gøre indenfor og ude i naturen.

Hvorfor personlig træning i badminton?

En personlig badmintontræner er for dig, der er målrettet med din badminton og træning. Det er for dig, der ønsker, at træningen er 100% tilpasset dig og ikke tager udgangspunkt i en større gruppe af spillere, hvor træningen og feedbacken ofte kan være tilfældig.

En personlig træner i badminton har kun fokus på dig og evt. din makker. Her kan en klubtræner risikere at “glemme” dig, da han/hun har en større mængde spillere, der hver især skal have feedback på deres træning.

Ved en almindelig klubtræning kan der nemt gå meget tid med at være feeder for andre samt forklaring af øvelser og spørgsmål. Det slipper du for ved en personlig træner.

Personlig badmintontræning

Priser:

1 time: 650,-

2 timer: 1100,-

Træningen foregår hos dig eller i en valgfri hal. Du bestemmer derfor, hvilken lokalitet du vil benytte til din træning*. Du står selv for booking og evt. omkostninger i forbindelse med baneleje og bolde. Alternativt kan Badmintonnordic stå for booking, bolde, ketcher og andre omkostninger mod et gebyr på i alt 200,- pr. time. Du skal blot give besked om din ønskede hal ved bestilling.

Ønsker du at booke en personlig træning, eller har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Badmintonnordic her eller sende en mail til info@badmintonnordic.dk

*Personlig træning tilbydes på nuværende tidspunkt kun i Storkøbenhavn.

Hvis du og din klub ønsker det, er det også muligt, at Badmintonnordic kan være gæstetræner til en træning.

Skal du have et badmintonspecifikt træningsprogram til din træning, kan du læse mere her.