Hvem står bag Badmintonnordic?

Mit navn er Anders. Jeg har været træner siden 2007. Jeg er uddannet Diplomtræner i badminton og uddannet DIF mentalcoachAalborg Sportshøjskole i 2014. Jeg har trænet og uddannet mere en 1.000 spillere og trænere i alle aldre og niveauer fordelt i danske og udenlandske badmintonklubber.

Når du vælger mig som din træner, kan du være sikker på at blive mødt i øjenhøjde. Mine træninger og træningsplaner er nøje tilrettelagt og laves på baggrund af videnskabelige studier og egne erfaringer. På den måde får den enkelte spiller derfor de bedste muligheder for at udvikle sig.

Anders fra Badmintonnordic

Jeg startede Badmintonnordic i april 2020 med det formål at hjælpe badmintonklubber og de badmintonspillere, der ikke kunne træne på normal vis som følge af Corona. 

Der er ingen tvivl om, at foreningslivet, badmintonklubberne og spillerne blev hårdt ramt. Derfor gav Badmintonnordic 20% af overskuddet i 2020 i økonomisk støtte til de badmintonklubber, der ønskede at være med i samarbejdet. Du kan se konceptet omtalt i Badmintonbladet her.

Det er Badmintonnordics mission at støtte og bidrage til udviklingen af den enkelte badmintonspiller og badmintonklub i Danmark og Norden ved vidensdeling gennem en badminton blog, træningsprogrammer, personlig træning og videoanalyser.

Badmintonnordic kæmper for et renere verdenshav ved at deltage i Projekt Clean Ocean. Følgende forholdsregler bliver foretaget for at reducere plastik forbruget:

– Bruger drikkedunke til vand i stedet for køb af nye vandflasker.

– Genbruger samt affaldssorterer badmintonbolde.

– Affaldssorterer strenge.

Email

info@badmintonnordic.dk

Tlf:

+4531609102

Placering

Søborg

Send en besked ved at udfylde felterne i højre side