Om

 

Badmintonnordic blev dannet i april 2020 med det formål at hjælpe badmintonklubber og de badmintonspillere, der ikke kan træne på normal vis som følge af Corona.

Der er ingen tvivl om, at foreningslivet og badmintonklubberne er hårdt ramt. Derfor giver Badmintonnordic 20% af overskuddet fra ydelserne indtil den 31/12-2020 i støtte til de nordiske badmintonklubber, der ønsker at være med i samarbejdet. Overskuddet bliver derefter fordelt mellem alle de klubber, som Badmintonnordics kunder ønsker at støtte. Fordelingen af overskuddet bliver udregnet efter de klubber, som de fleste kunder ønsker at støtte. Hvis eksempelvis 10% af alle Badmintonnordics kunder ønsker at støtte en bestemt klub. Så bliver 10% af støtten givet til den ønskede klub. Det kan derfor betale sig, at flere spillere og pårørende fra samme klub benytter sig af tilbuddene på Badmintonnordics hjemmeside. Klubbens navn skal blot fremgå ved bestilling af en af Badmintonnordics ydelser.

Det er Badmintonnordics mission at bidrage til udviklingen af den enkelte badmintonspiller i  Danmark og Norden gennem vidensdeling, træningsprogrammer, personlig træning og videoanalyser.

 

Hvem står bag Badmintonnordic?

Mit navn er Anders. Jeg har været træner siden 2007. Jeg er uddannet Diplomtræner i badminton og uddannet DIF mentalcoachAalborg Sportshøjskole i 2014. Jeg har trænet mere en 1.000 atleter i alle aldre og niveauer fordelt i danske og udenlandske badmintonklubber.

Når du vælger mig som træner, kan du være sikker på at blive mødt i øjenhøjde. Mine træninger og træningsplaner er nøje tilrettelagt og laves på baggrund af videnskabelige studier og egne erfaringer. På den måde får den enkelte spiller derfor de bedste muligheder for at udvikle sig.

Email

info@badmintonnordic.dk

Tlf:

+4531609102

Placering

Søborg

Instagram

Badmintonnordic

Send en besked ved at udfylde felterne i højre side