Hjemmetræning – 13 redskaber for badmintonspillere

Hjem » Hjemmetræning – 13 redskaber for badmintonspillere

Det har altid været meget populært at bruge hjemmetræning til at forbedre sin fysik, hvis der ikke har været mulighed for at kunne komme til badmintontræning. Selvom dit fitnesscenter eller badmintonklub har lukket, er der stadig god mulighed for at kunne vedligeholde din form, for at forbedre din kondition.
Derfor vil vi gerne komme med en række redskaber og metoder som kan være uundværlig for din hjemmetræning når det gælder badmintontræning.

Øvelserne som er listet herunder, er specielt egnet til at kunne forbedre din badmintontræning.

Følg med i læsningen nedenfor, og se hvordan du kan forbedre din form med hjemmetræning.

1. Musik

En af de bedste måder til at kunne forbedre din hjemmetræning er ved at lytte til musik mens du træner. Ved at lytte til musik mens du træner, gør det at man kan øge sin motivation og udholdenhed med op til 15%. Du kender det måske godt at man føler sig med frisk og levende, når ens yndlingsmusik spiller i baggrunden.

Det er faktisk videnskabeligt bevist at, det kan forbedre din træning og motivation, når der spiller musik i baggrunden. Derfor må vi sige at der ingen undskyldning er for at udelade musik når du træner hård fysisk træning, for at blive bedre til badminton.


2. Håndtræner – den nemmeste form for hjemmetræning


I badminton har der altid været meget vigtigt at have kræfter i sine fingre og under arm. På den måde kan du have en bedre og hurtigere ketcherføring, og lave hurtige rotationer i din underarm når du slår.
En håndtræner, af en at de nemmeste redskaber i forhold til hjemmetræning når det kommer til at få mere styrke i underarmen.

Den fylder ingenting og du kan nemt have den med overalt, og bruge den når du har lyst.

Du kan blandt andet købe en håndtræner her.


3. Sportsur

Hvis du er en person som går rigtig meget op i din træning, bør du også vide hvor effektiv din træning er. Dette kan gøres ved at måle effektiviteten af din træning med et sportsur som har en måler på som kan tracke din aktivitet. På den måde ved du om du træner til det ypperste.


Et ur som vi er rigtig store fans af i forhold til aktivitetstracking, er et garmin vivomove sport. Et utroligt lækkert ord som indeholder alle funktioner i forhold til visningen af aktivitetsniveau. Og ligeledes er det et sportsur som både kan anvendes i dagligdagen og hvis du skal til et fint arrangement.


Med et sportsur som dette kan du altid gennemgå og overvåge din søvn, stress balance og aktivitetsniveau. På den måde kan du altid følge med i om din krop kommer i bedre form.
Du kan købe et garmin vivomove sport her

4. Vægtvest

En hurtig og eksplosiv krop er en vigtig faktor for at få succes med din badmintontræning. Med en vægtvest kan du nemt og hurtigt tilføje ekstra vægt på kroppen, så du kan udfordre dig selv. Dette er en rigtig god metode til at kunne udfordrer dig selv i for eksempel hop, løb, og almindelig træning.
Er du interesseret i en vægt kan denne købes her.


5. Træningselastik

Et fantastisk redskab som du kan bruge til din hjemmetræning, er et træningselastik som er både skånsomt for din krop og kan give rigtig gode resultater. Det kan bruges til rigtig mange øvelser og er et rigtig populært band som bruges af mange træningsguruer.

Træningselastikken kan bruges til blandt andet styrketræning, yoga og opvarmning til din badmintontræning.
Træningselastikken fylder ikke særlig meget, og derfor kan du altid have den middag i din badmintontaske.
Du kan købe din træningselastik fra Apuls.dk.


6. Pull up bar

Der findes forskellige metoder til at opbygge en stærk og afbalanceret ryg. Med en pull up bar får du dog muligheden for at træne mange muskelgrupper af gangen, og derfor anbefaler vi en pull up bar til din træning. En pull up bar hjælper med at træne dine rygmuskler, skuldre og bicep. Dette gør den til en fantastisk øvelse til din badmintontræner.
Køb din pull up bar her.


7. Speed laDDer til den hurtige hjemmetræning

Speed ladderen kender du måske som en stige, fra træning i din klub. Det kan være et fantastisk redskab til at træne retningsskift og hurtige koordinationer. Dette kan i høj grad overføres til din badmintontræning på banen.

Det er et rigtigt sjovt og kreativt redskab som kan sætte gang i din træning derhjemme. Speed ladderen fås i forskellige størrelser, så du kan finde den helt rigtige som passer til dit hjem.

Køb speed ladderen her.

8. Håndvægte

Håndvægte er en af de mest populære redskaber når man snakker om træningen generelt. De kan bruges til at træne alle musklerne i kroppen, med de rigtige øvelser. En anden god ting er at de ikke fylder særlig meget når de skal opmagasineres der hjemme. Håndvægte er som regel også meget lettere at justere, så vægten passer til dit behov.
Besøg billig-fitness.dk hvor de har nogle meget billige og rigtig gode håndvægte som kan justeres i vægt her.

9. Mavehjul

Mavehjul er et træningsredskab som hjælper dig med at opbygge stærke mavemuskler. Det er et fantastisk redskab i forhold til almindelige armbøjninger, hvis du gerne vil opbygge en rigtig stærk krop og core. Et mavehjul koster som regel ikke mere end 300 kroner, og derfor kan det være en god investering til din hjemmetræning og mavetræning.

Du kan købe dem her.

10. Plyo box for eksplosiv træning

En plyo box kan være med til at forbedre din eksplosivitet, ved at have fokus på de vertikale hop. Ved at bruge en plyo box, vil du lære at kunne hoppe højere og lave bedre hop smash på badmintonbanen. En anden vigtig faktor er at du vil blive lidt hurtigere ved at træne med en plyo box, og derved kunne ramme flere bolde på én gang.
Der findes mange forskellige versioner og udgaver af en plyo box, så derfor anbefaler vi altid at finde en sammen med passende for dig og dit niveau.

Du kan f.eks. finde din næste plyo box hos Apul.dk.

11. Træningsmåtte

Uanset om du træner indenfor eller udenfor, så må en træningsmåtte være et must for enhver træning. Måtten kan blandt andet være skånsom for din ryg, når du for eksempel laver mavebøjninger. Ligeledes kan du også bruge træningsmåtten til at placere din håndvægte på så den ikke skulle ridse eller ødelægge dit gulv.

Du kan finde nogle rigtig flotte træningsmåtter hos Apuls.dk.

12. Foamroller

En foamroller kan være et rigtig godt redskab for at være med til at give dig en god opvarmning og forbedre din restitution efter træning. En foamroller kan hjælpe med at rulle dig varm og øge dine musklers elasticitet, så du kan komme til at præstere bedre.

En anden fordel er at den ikke er særlig stor så du nemt kan have den med i badminton tasken.

Køb den blandt andet her.


13. Løbesko

En af de letteste måder at træne cardio på til hjemmetræningen, er at løbe en god tur. Løbeture kan dog være en lille smule hårdt ved kroppen, og derfor anbefaler vi at få en god løbesko, så du kan forebygge skader og få den bedste oplevelse med dine løbeture.

Løbesko skal have en bestemt mængde stødabsorbering, så dine led ikke lider last.


Du kan finde nogle rigtig gode løbesko hos Billigsport24.dk

Hjemmetræning til badmintonspillere