Gode badminton bøger

Badminton er en populær sport, og derfor er der naturligvis skrevet flere gode danske bøger fra de største landsholdsspillere. Der er et godt udvalg af gode badminton bøger online på f.eks. saxo.com og gucca.dk. Primært er det selvbiografier fra de store stjerner, som også kan fås som PDF, E-bog og lydbog. Men det er også lydbøger, der kan hjælpe med præstationsangst før en stor kamp. Det er en oplagt mulighed for at fordybe sig i badmintonsporten, når man er ude at rejse, til en badmintonturnering eller bare vil slappe af derhjemme.

Viktor Axelsen

Viktor Axelsens den danske drage er en af de gode badmintonbøger

Viktor Axelsen har sammen med Nikolaj Albrectsen skrevet “Den danske drage”. I denne bog fortæller Viktor om sin arbejdskrævende vej fra ungdomsspiller til den mest succesfulde danske badmintonspiller i nyere tid. Han fortæller om, hvor hård vejen er til at etablere sig som en af de bedste spillere i verden.

Det er en inspirerende fortælling om sejre og nederlag, der kan gøre på indtryk på din måde at træne på og sætte badmintonsporten i et større perspektiv.

Bogen kan købes her.

Peter Gade

Peter Gade har skrevet en af de gode badmintonbøger

Peter Gade, som er en af de største danske badmintonspillere gennem tiderne, fortæller i sin bog, “Vinderen har altid ret…”, om de mange kampe han har haft både på og uden for banen. Om hvordan han med målet om at præstere det ypperste for at blive en vinder. Han har vundet mange af de største turneringer uden at have vundet både VM og OL.

Peter Gade fortæller på en tankevækkende måde om tilværelsen som elitesportsmand. Jeg har selv læst bogen og kan varmt anbefale den.

Bogen kan købes her.

Kamilla Rytter Juhl og Christina Pedersen

Det unikke makkerskab er en af de gode badminton bøger

Kamilla Rytter Juhl og Christina Pedersen fortæller i sin bog om det unikke makkerskab. Om de opturene og nedturene man kommer igennem og de imponerende placeringer til de største turneringer. Specielt den vanvittig tætte kamp om OL guldet i 2016 bliver beskrevet, hvor de måtte nøjes med sølv.

Du får igennem bogen en fantastisk indsigt i parret Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl og deres bedrifter.

Bogen kan købes her.

Lydbøger til personlig udvikling

Der findes mange gode lydbøger til personlig udvikling, der kan bidrage til en øget træningseffektivitet og bedre præstationer på og uden for banen. Mindly.dk har lavet mange gode lydbøger, der specifikt henvender sig til personlig udvikling. Jeg kan anbefale lydbogen, Aldrig mere præstationsangst – At yde med selvsikkerhed og god energi. Den hjælper dig med:

  • Du får nye måder at agere og handle på – så du bedre kan nyde og yde i enhver situation og aktivitet.
  • Du får en nem måde at visualisere og mentalt træne dig selv i at præstere noget uden præstationsangst.
  • Du lærer at vente med at vurdere til efter du er færdig med at præstere – så du kan yde dit bedste hver gang.

Fordelen er, at de tilbyder 100% tilfredshedsgaranti og mulighed for at få pengene retur, hvis ikke man er tilfreds.

Vil du være sikker på at yde dit optimale til den næste turnering, kan du læse min artikel om at blive bedre til din næste badmintonturering her.